Caraş-Severin, Romania

ROMÂNIA. Cu patru decenii în urmă, compania TMK-ARTROM (fosta Întreprindere de Ţevi din Slatina) îşi începea activitatea!

Totul a pornit cu o echipă tânără, formată din oameni plini de entuziasm şi dornici de muncă, iar azi, după 40 ani, compania noastră este înconjurată de angajaţi de care suntem mândri, unii dintre ei fiind alături de noi încă din primii ani, dar şi de parteneri – furnizori şi clienţi – care au fost alături de noi în totţ aceşti ani, crescând practic împreună.

Azi, TMK-ARTROM este una din cele mai importante companii producătoare de ţevi din oţel fără sudură pentru aplicaţii industriale din Europa şi un producător de oţel de înaltă calitate prin uzina siderurgică din Reşiţa care, de curând, a devenit parte a TMK-ARTROM.

Pentru a ajunge aici au fost realizate de-a lungul anilor investiţii de sute de milioane de euro pentru dezvoltarea companiei. Sigur nu ne oprim aici! Nu a fost uşor şi nici nu ne aşteptam să fie altfel în viitor, dar la fel ca până acum, suntem pregătiţi să realizăm ce ne-am propus.

Suntem mândri de călătoria parcursă în cei 40 ani şi, cu această ocazie, dorim să le mulţumim tuturor angajaţilor şi colaboratorilor noştri pentru contribuţia pe care au avut-o la dezvoltarea şi succesul companiei noastre.

La mulţi ani, TMK-ARTROM!

Adrian Popescu, director general TMK-ARTROM