La mulți ani, România! - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

Pe 1 decembrie sărbătorim ziua de naștere a României moderne, ziua în care patria s-a întregit, înfăptuindu-se astfel dezideratul vechi de secole al înaintașilor noștri, acela de a avea o Românie puternică și unită.
Este ziua în care, indiferent unde se află, inimile românilor bat la unison și gândurile noastre mustesc de sentimente patriotice. Onorând jertfa celor care și-au dat viața pentru înfăptuirea și păstrarea acestui vis frumos, numit România, noi ne angajăm să ducem mai departe munca începută de ei și să ducem România acolo unde îi este locul, între țările cele mai dezvoltate și civilizate din Europa și din lume.

Din păcate, în acest an, situația epidemiologică nu permite organizarea unor manifestații de celebrare a acestei zile însemnate, dar sunt convins că astăzi, toți românii sunt cu adevărat uniți în cuget și-n simțiri.

Doresc tuturor locuitorilor județului nostru, precum și tuturor românilor, multă sănătate, pace în suflet și în familie. Dumnezeu să binecuvânteze România și pe toți românii!

Cristian Gâfu, prefectul județului Caraș-Severin