Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Faptul că echipa Muncitorul Reşiţa a fost primită la Lupac, pentru susţinerea meciurilor din Liga a III-a de fotbal, cu braţele deschise, nu a rămas fără efect.

Astfel, dincolo de găzduire, gruparea reşiţeană a ajuns la nivelul unei colaborări cu oficialii formaţiei din Lupac. O înţelegere care se doreşte să ducă la performanţă, în condiţiile în care Voinţa a ratat promovarea în eşalonul trei al fotbalului românesc.

„Noi am fost deschişi pentru orice colaborare benefică pentru ambele părţi, ne-a declarat prof. Viorel Lolea. Iar domnul primar Marian Vlasici şi toţi oamenii din Lupac implicaţi în mişcarea sportivă ne-au oferit această şansă. Sunt oameni deosebiţi şi sperăm să realizăm o echipă redutabilă, pentru noul sezon competiţional. După cum se ştie, mai mulţi jucători de la Voinţa Lupac au acceptat propunerile noastre de a contribui la întărirea lotului nostru. Cu acest prilej doresc să le mulţumesc tuturor”.

La rândul său, primarul Marian Vlasici a precizat: „M-am consultat cu membrii Consiliului Local şi am ajuns la concluzia că C.S. Muncitorul Reşiţa a dovedit că poate fi un partener serios, de bună credinţă. În zilele următoare vom definitiva colaborarea”.

1 Comment

  1. Muncitorul ar trebuii sa aiba ca obiectiv promovarea in liga secunda , sezonul urmator , avand in vedere valoarea peste nivelul ligii a 4-a a unora din jucatorii de la Lupac .

Adaugă comentariu