Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Clubul Sportiv Muncitoresc Reșița, secția de arte marțiale mixte de contact, a participat sâmbătă la Cupa Mediașului la kickboxing cu patru sportivi! Luptătorii pregătiți de Gheorghe Cîrlea au reușit să câștige noi medalii pentru clubul reșițean!

Stoica Cezar, în vârstă de 8 ani, la categoria 35 kg, a obținut locul I, Ruben Adelin, în vârstă 13 ani, la categoria 45 kg, a susținut două meciuri contra unui sportiv din Craiova și împotriva unuia din Mediaș și a reușit să le câștige pe amândouă. Costea Maria, în vârstă de 15 ani, la categoria 48 kg, a obținut locul I contra unei sportive de la Sibiu, iar Costea Ionuț, în vârstă de 15 ani, la categoria 65 kg, a obținut locul I împotriva unui sportiv de la Mediaș. De asemenea, Costea Ionuț a primit cadou și o pereche de mănuși din partea organizatorului, pentru cel mai tehnic sportiv al competiției.

„Mulțumim organizatorului și echipei de arbitri condusă de maestrul Paul Florean pentru buna desfășurare a competiției.”, a precizat antrenorul Gheorghe Cîrlea.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu