Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Sportivii de la CSM Reșița, secția de kickboxing, au participat duminică, 28 august, la Cupa „Ferdinand”, desfășurată la Oțelu Roșu! Kickboxerii antrenați de Gheorghe Cîrlea au avut, din nou, o prestație excelentă și au reușit să urce pe podiumul de premiere de cinci ori!

Competiția s-a desfășurat pe două structuri, interclub și gala semi-pro. Tânăra sportivă Doroftei Denisa a susținut un meci pe reguli de box și a câștigat medalia de aur. Iar în gală semi-pro au participat toți cei cinci sportivi, aducând cele cinci centuri la Reșița. Medalii de aur au câștigat kickboxerii: Doroftei David, în vârstă de 10 ani, categoria 40 kg, Simescu Andrei, în vârstă de 10 ani, categoria 35 kg, Costea Ionuț, în vârstă de 14 ani, categoria 63.5 kg, Doroftei Denisa, în vârstă de 13 ani, categoria 60 kg și Costea Maria, în vârstă de 14 ani, categoria 44 kg.

„Legenda spune că cine muncește vara, culege roadele și se pregătește pentru iarnă. Roadele din sac sunt dovada hărniciei copiilor”, a spus Gheorghe Cîrlea.

JCS-Ștefan Moraru