Kickboxerii cărășeni, pe podium la București și Ploiești - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Kickboxerii reșițeni, antrenați de maestrul Gheorghe Cîrlea, au făcut parte din lotul județului format de maestrul Adrian Lungu de la Oțelu Roșu!

Sportivii cărășeni au participat la Campionatul Național de KEMPO K1 de la București. Ca de obicei, kickboxerii s-au întors acasă cu medalii obținute prin: Simescu Andrei, în vârstă de 9 ani, categoria 37 kg, locul 2, Chisăliță Raul, în vârstă de 10 ani, categoria 37 kg, a câștigat piramida și a obținut locul 1, Doroftei David, în vârstă de 10 ani, categoria -45kg, locul 2, Diaconiță Grațian, în vârstă de 11 ani, categoria 54 kg, a câștigat piramida și a obținut locul 1, Costea Maria, în vârstă de 13 ani, categoria -50kg, locul 3, Doroftei Denisa, în vârstă de 13 ani, categoria -60kg, a obținut locul 1 și Costea Ionuț, în vârstă de 13 ani, -65 kg, locul 2. „Mulțumim maestrului Adrian Lungu de la clubul Complex Gym Oțelu Roșu care a făcut posibilă participarea noastră la această competiție. Sportivii de la Reșița s-au întors acasă cu trei medalii de aur și una de bronz. Sunt mulțumit de evoluția elevilor mei”, a spus antrenorul Gheorghe Cîrlea, de la CSM Reșița.

De asemenea, kickboxerii antrenați de maestrul Cîrlea au participat la Campionatul Unificat organizat de FRFK, la Ploiești, cu următorii sportivi: Simescu Andrei, în vârstă de 9 ani, categoria 37 kg, a obținut locul 1, Chisăliță Raul, în vârstă de 10 ani, categoria 37 kg, a câștigat piramida și a obținut locul 1, Doroftei David, în vârstă de 10 ani, categoria -45 kg, a obținut locul 1, Diaconiță Grațian, în vârstă de 11 ani, categoria 54 kg, a obținut locul 1, Costea Maria, în vârstă de 13 ani, categoria -50kg, a obținut locul 1, Doroftei Denisa, în vârstă de 13 ani, categoria -60 kg, a avut un meci strâns în finală, a obținut decizia la puncte, dar ulterior adversara a făcut contestație, iar comisia de arbitri a revenit asupra deciziei, Denisa obținând doar locul 2. Costea Ionuț, în vârstă de 13 ani, categoria -65kg, a câștigat piramida și a obținut locul 1. „A fost un sfârșit de săptămână greu, cu două competiții importante, Campionatul Național de KEMPO K1 la București și în următoarea zi, la Ploiești, Campionatul Unificat organizat de FRFK.
Mă declar mulțumit de evoluția sportivilor, care au obținut șase locuri 1 si un loc 2. Am avut parte de o competiție bine organizată și mulțumim organizatorilor pentru invitație”, a încheiat antrenorul Gheorghe Cîrlea.

De la Complex Gym Oțelu Roșu, lotul pentru ambele competiții a fost format din șase sportivi, care au obținut următoarele rezultate: Onica Emilian – două medalii de aur (la ambele federații), Carebia Alexandru – două medalii de aur, Carebia Andrei – două medalii de aur, Florea Andreea – trei medalii de argint, Berzescu Nicola – o medalie de argint și două de bronz și
Lungu Marcus Aureliu – trei medalii de aur și una de argint. „Surprizele frumoase ale acestor două competiții au fost evoluțiile celor două fete din lotul nostru, care după trei luni de antrenamente și cu doar două meciuri în mănuși până acum, m-au făcut mândru de ele, chiar dacă unele decizii au fost contrare și unele arbitraje subiective”, a spus și antrenorul Adrian Lungu, de la Oțelu Roșu.

JCS-Ștefan Moraru