Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Karatiștii pregătiți de maestrul Zoltan Lipan au reușit să se claseze pe primul loc în cadrul Campionatului Regional!  În Sala Sporturilor din Biharia, aproape de Oradea, a avut loc WSEKU World & European Championship, Openul Bihorului, ediția a 34-a, și de asemenea a avut loc Concursul Național și Regional Școlar, ediția a 24-a!

KARATE-KOBUDO-PARAKARATE este primul Campionat Mondial desfășurat online. La cele patru evenimente au participat 47 de națiuni, cu un total de 753 de sportivi. Sportivii cercului de karate de la Palatul Copiilor Reșița, coordonati de prof. antr. Zoltan Lipan, au participat la Concursul Național și Regional, competiție cuprinsă în calendarul național extrașcolar din cadrul Ministerului Educației. În cadrul Campionatului Regional, Palatul Copiilor Reșița a ocupat locul I, fiind urmat în clasament de Palatul Copiilor Arad și Palatul Copiilor Ilfov.

La nivel individual, reșițenii au obținut două locuri I, patru locuri II și șapte locuri III. Patricia Măciucă a ocupat locul I ku, categoria 50 kg, un loc III la ku + 55 kg și un loc III ka, categoria 14-15 ani; Greta Buzura a luat locul I ku, categoria + 60 kg și un loc II ka, categoria 14-15 ani; Dragoș Vizoc a obținut locul II ku și locul III ka, la categoria 10 ani; Livia Garoiu s-a clasat pe locul secund la ka, la categoria 9 ani; Vlad Perescu a luat locurile II și III ku, la categoria 9 ani; Patrick Raicu a obținut locul III ka și tot locul III ku, categoria 8 ani; Denis Marușca s-a clasat pe locul al treilea la ka, categoria 8 ani.

JCS-Ștefan Moraru