Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Campionatul Național de karate WUKF, destinat categoriei sub 13 ani, s-a desfășurat în localitatea Mediaș, în perioada 18- 20 iunie. Printre cele 44  de cluburi participante și aproximativ 400 de sportivi s-au numărat și sportivii de la Palatul Copiilor, legitimați la C.S.Muncitoresc Reșița!

După 3 zile destul de grele de concurs, sportivii pregătiți de maestrul Zoltan Lipan, instructorul Sandra Lipan si Viorel Enășel, au mai adăugat încă șapte medalii ( 1 loc I, 2 loc. II, 4 loc. III) în palmaresul lor.

Pe lângă cei care au urcat pe podium, trebuie să-i amintim și pe cei care au luptat în semi-finale: Petrescu Roxana – kata, a pierdut la două sutimi poziția a III-a și Bursuc Petru la kumite, fiind la egalitate de puncte, însă el a avut două avertismente de contact. Drept urmare, a fost desemnat celălalt sportiv ca fiind câștigător. Se știe că la Campionatul Național nu se premiază cu două locuri de trei. Acest lucru ne determină să lucrăm mai intens și mai serios la antrenamente, trebuie să avem o pregătire deosebit de serioasă în vederea participării la Campionatul Mondial, ce va avea loc în luna septembrie la Cluj. Mai avem un concurs cu participare internațională la Arad, în perioada 17-18 Iulie, la tradiționala Cupa Banzai. Acolo vom participa pe lângă cei care au fost câștigători la campionatele naționale și cu sportivi care doresc să-și învingă  emoțiile și teama de concurs”, a declarat antrenorul Zoltan Lipan.

Rezultatele sportivilor reșițeni au fost:

BURSUC V. PETRU VIRGIL

Locul 2 –  KIHON BĂIEȚI 11 ANI 8 KYU

Locul 3 –  KATA SHOTOKAN BĂIEȚI 11 ANI 9-8-7 KYU

MĂCIUCĂ PATRICIA MIHAELA

LOCUL 3 –  KIHON FETE 12 ANI 6 KYU

NICA CLAUDIA MARIA

LOCUL 1 –  KIHON FETE 9 ANI 9 KYU

STANCA MIHAELA NICOLETA

LOCUL 2 –  KIHON FETE 12 ANI 8 KYU

SZUIOGAN DARIA MARIA

LOCUL 3 –  KIHON FETE 10 ANI 9 KYU

VIZOC DRAGOȘ IONUȚ

LOCUL 3 –  KATA SHOTOKAN BĂIEȚI 8 ANI 9 KYU

JCS-Ștefan Moraru