Juniorii I de la CSM Reșița, victorie la debutul în Grupa Valoare - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii juniori I de la CSM Reșița au câștigat sâmbătă, 8 februarie, cu scorul de 33-23, partida cu CS Extrem Baia Mare. Acest joc a fost primul pentru elevii lui Radu Bote din Grupa Valoare 3.

CSM Reșița este pe primul loc, cu 13 puncte, fiind urmată de AHC Potaissa Turda, cu 12. CSȘ 2 Baia Mare este pe locul 3, cu același număr de puncte ca și Potaissa Turda. Din această grupă mai fac parte HC Beldiman Arad și Liceul cu Program Sportiv Timișoara.

„Ne-am pregătit intens pentru acest meci, atât fizic, cât și tactic. Nu a fost un meci foarte intens, cred că de acum înainte vor veni meciuri și mai dificile. Ne bucură această victorie, luăm fiecare meci în parte și obiectivul este să ajungem la turneul final”, a declarat jucătorul Sebastian Măceșanu.

„Am jucat împotriva unei echipe secunde a CS Extrem Baia Mare, deoarece mai este o echipă din Baia Mare în această grupă. În vacanță pot spune că am muncit mai mult fizic la antrenamente și cred că acest lucru s-a văzut în evoluția noastră. Mă bucur că am înscris cinci goluri și sper să ajugem cât mai departe în această competiție. Obiectivul este calificarea la turneul final”, a spus și Andrei Șerban Blujdea.

CSM Reșița (Juniori I): Valeriu Târziu, Florin Matrescu, Dorian Turcuman, Cătălin Obrocea, Miodrag Corniț, Denis Dumuta (1), Raul Bote (1), Rareș Racoceanu (1), Sebastian Măceșanu (1), Casian Mitru (2), Alvin Cizmaș (2), Andrei Bondoc (3), Josua Zancu (3), Marius Negru (4), Andrei Șerban Blujdea (5) și Denis Kirsch (10).

În etapa viitoare, juniorii I de la CSM Reșița vor juca pe data de 29 februarie, în deplasare, cu Potaissa Turda.

JCS-Ștefan Moraru