Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Ca în fiecare an, Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa participă în competiţiile oficiale organizate de Federaţia Română de Handbal. După ce juniorii II au deschis balul de anul acesta, la sfârşitul acestei săptămâni vine rândul juniorilor I să debuteze în ediţia 2012-2013 a Campionatului Naţional de Handbal.

Juniorii de la Traian Vuia au fost repartizaţi în Seria E, alături de CS Novaci, LPS Târgu Jiu, CSS Sibiu, Liceul cu Program Sportiv „Mihai Viteazul“ Alba Iulia, CSS Craiova, CSS Drobeta Turnu Severin şi LPS Banatul Timişoara.

În acest sezon, echipa de handbal juniori I a Liceului Traian Vuia Reşiţa este pregătită de profesoara Eva Todoruţ, iar obiectivele sunt aceleaşi ca şi până acum, jocuri cât mai bune şi calificarea în fazele superioare ale Campionatului Naţional.

„În turul campionatului, avem patru etape pe teren propriu, cu contracandidatele noastre la accederea în turneul semifinal. Consider că meciul cu LPS Banatul Timişoara, din prima etapă, este unul de mare importanţă, atât pentru moralul echipei cât şi pentru punctele din clasament. Va conta foarte mult. Jucăm şi acasă şi ne dorim să pornim cu o victorie. Sperăm ca pe parcursul campionatului nu doar să facem o figură frumoasă, ci chiar să ne îndeplinim obiectivul, acela de calificare în fazele superioare. Încet-încet se leagă şi jocul echipei, şi relaţiile dintre jucători sunt foarte bune în momentul de faţă. Băieţii îşi doresc foarte mult să joace şi de-abia aşteaptă să înceapă campionatul“, a spus prof. Eva Todoruţ.

În prima etapă din Seria E, Liceul Traian Vuia Reşiţa va juca duminică, 30 septembrie, de la ora 13, la Sala Polivalentă, cu LPS Banatul Timişoara.

Enable referrer and click cookie to search for pro webber