Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Pentru clubul reşiţean, e important viitorul, iar juniorii au demonstrat că CSM-ul are viitor. O spune primarul cu referire la finala campionatului naţional Under 19, câştigată de elevii lui Leo Doană!

„Felicit acești tineri minunați, antrenorul și întregul staff tehnic. Rămâne să ne concentrăm atenția pe ei și să le oferim cele mai bune condiții pentru a progresa!”, scrie primarul Reşiţei. Ioan Popa salută ideea conducerii clubului de a fi cooptat 12 juniori în lotul echipei mari care, vara trecută, a efectuat un cantonament în Antalya. De asemenea, apreciază faptul că opt juniori au contracte de jucători profesioniști încheiate cu clubul. „Dorința mea este ca tot mai mulți juniori să fie prezenți în anturajul echipei mari, pentru că municipalitatea investește în CSM Reșița în mare măsură pentru a încuraja copiii din oraș să facă sport. Doresc succes și echipei mari, calificată în barajul pentru promovare în Liga 2!”, a încheiat edilul.

Centrul de juniori de la CSM Reşiţa înseamnă 11 echipe pe diferite categorii de vârstă, 12 antrenori, un preparator fizic și peste 240 de copii care practică fotbalul. Pe lângă secția de fotbal, activează aproximativ încă 400 de copii și juniori la handbal, lupte, karate, volei, șah sau baschet.

JCS-Ionel Ivaşcu