Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Al doilea turneu de sală din CN de handbal al Junioarelor I, Seria E, va avea loc la Târgu Jiu.

Federația Română de Handbal a stabilit localitățile care vor găzdui meciurile din cel de-al doilea turneu de sală al Campionatului Național al Junioarelor I. Partidele din Seria E, din care face parte și Universitatea Reșița, vor avea loc la Târgu Jiu, la fel ca în luna septembrie 2014, la primul turneu de sală din această serie. Cum nicio echipă din Seria E nu a depus o ofertă pentru organizarea turneului, FRH a decis, conform regulamentului, ca acesta să aibă loc pe teren neutru, la Târgu Jiu.

Echipa reșițeană, aflată acum în cantonament în stațiunea Băile Herculane, cu întregul lot (junioare și senioare), va participa în perioada 16-18 ianuarie la cel de-al turneu de sală din Seria E a Junioarelor I. Elevele antrenorului Cristian Busuioc sunt pe primul loc în clasament, cu 27 de puncte, din tot atâtea posibile, Universitatea Reșița fiind singura neînvinsă din această serie. Handbalistele au câștigat toate cele nouă partide pe care le-au disputat în acest sezon, atât în primul turneu de sală, cât și în turul campionatului: 10-0 (de două ori) cu CSS Hunedoara, 39-25 și 51-22 cu CSS Drobeta Turnu Severin, 36-14 și 44-27 cu LPS Banatul Timișoara, 27-12 cu CSS Craiova, 31-29 cu LPS Slatina și 28-25 cu CSS Caracal.

În turneul de sală de la Târgu Jiu, Universitatea Reșița va întâlni pe CSS Craiova (16 ianuarie), LPS Slatina (17 ianuarie) și pe CSS Caracal (18 ianuarie).

Adaugă comentariu