Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Junioarele III de la Liceul Teoretic Traian Vuia din Reșița au câștigat duminică, 9 februarie, cu scorul de 34-14 (17-6), partida de pe teren propriu cu CSȘ Hunedoara.

Și după această etapă handbalistele antrenate de Lucia Moruț conduc Seria G, cu 41 de puncte. Pe locul secund se află LPS Banatul Timișoara, cu 37 de puncte, iar Mihai Viteazul Vulcan este pe trei, cu 25 de puncte.

„Le felicit pe fetițele mele, care încă o dată au dat dovadă de seriozitate și mă bucur că am putut să introduc din nou toate jucătoarele în teren. Mai avem încă patru meciuri, iar apoi vom juca în Grupa Valoare. Echipa mea este neînvinsă până acum, îmi doresc foarte mult să mergem bine în Grupa Valoare, pentru a putea ajunge în primele opt formații ale României. În partida cu CSȘ Hunedoara fetele mele au condus din primul și până în ultimul minut, iar pe final de meci am introdus în teren fetițe născute în anii 2006, 2007 și chiar 2008. De asemenea, mulțumesc publicului și mă bucur din suflet că tribuna a fost plină”, a declarat profesoara Lucia Moruț.

Handbalista Slageana Radosavlevici a spus după meci: „La acest meci am putut pune în aplicare majoritatea schemelor și consider că a fost un meci de pregătire. Am câștigat la 20 de goluri diferență și sperăm să ajungem pe podium la turneul final. Acesta este țelul nostru”.

„Mă bucur că am realizat un meci frumos și mulțumim suporterilor,  pentru că la acest joc am avut tribuna plină. Pe viitor avem în plan să ieșim învingătoare din Grupa Valoare și marele nostru vis este finala”, a declarat și pivotul de națională Ioana Danilescu.

Liceul Traian Vuia: Oana Toie, Rebeca Babuțiu, Patricia Gavriluța, Denisa Rotaru, Rebeca Imbri, Lorena Scurtu, Ariana Pascal, Alessia Diaconescu (1), Flavia Tîmpa (2), Raisa Copăcean (2), Ionela Andrica (2), Ioana Danilescu (3), Elisa Hentea (4), Slageana Radosavlevici (5), Rut Spiridon (6) și Roxana Voina (9).

Pe data de 16 februarie, reșițencele vor juca în deplasare cu CSM Mihai Viteazul Vulcan.

JCS-Ștefan Moraru