Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Șeful județului arată din nou cu degetul spre tabăra adversă, care nu se mulțumește doar că a câștigat alegerile, ci murdărește imaginea celui mai performant manager al Spitalului Județean Reșița!

Romeo Dunca dezminte, cu hârtii, acuzațiile cum că managementul lui Laza la Județean ar fi lăsat spitalul cu arierate crescute ca-n povești, mai ceva ca ale Alinei Stancovici: „Din păcate, acest județ reîncape, încet-încet, pe mâinile șacalilor flămânziți în ultimii 4 ani și fără pic de Dumnezeu. Ei mint cu nonșalanță, transformând dezastrul ce va urma în victorii pe plan personal.“

Șeful județului se referă la acuzațiile lansate în public împotriva demisionarului manager Laza, pe care-l consideră cel mai performant manager avut de SJUR în ultimii 10 ani. O arată și cifrele! „Înainte de ajutorul guvernului Ciucă, în sumă de 14 milioane de lei, votat de toți cei din coaliție, datoriile spitalului erau de exact 37.936.533 de lei. În martie 2023 au venit 14 milioane de la guvern și arieratele au scăzut la 1,9 milioane. În luna imediat următoare ele au sărit din nou, tot sub mandat Stancovici, la 15.805.000 lei, cu datorii totale de 28 de milioane.“, precizează Dunca.

Schimbarea a venit odată cu noul management: „În luna mai a venit la conducere dl Laza, iar azi spitalul are 16 milioane datorii. Deci cu 12 mai puțin și 8,9 milioane arierate, deci și aici, cu 6 milioane mai puțin de când a plecat Stancovici. Acestea sunt cifrele reale, care nu mint, iar concluziile nenorocite, batjocoritoare la adresa cetățeanului care e mințit din nou și din nou, ca de alte mii de ori, le poate trage orice om cu o minimă putere de înțelegere a unor cifre simple matematice. Cu ei, adică cu acești oameni la butoane veți rămâne, stimați cărășeni, pentru că ei sunt preferații celor care au înclinat balanța la vot. Ei au condamnat pe toți ceilalți onești și grijulii față de soarta lor. Și poate că azi, citind aceste lucruri, cei cu minimă rațiune care au înțeles, în sfârșit, ce șansă s-a ratat pe 9 iunie.“

JCS-A.M.

2 Comentarii

  1. Un resitean Reply

    Ar trebui facut in audit economic ca sa lamureasca situatia spitalului!!!

  2. Pare ca in sfarsit a inteles si Dunca care este nivelul intelectual al falosilor banateni de munte asa cum le place sa se numeasca. Sa speri ca poti sa-i convingi cu argumente rationale pe cei ce nu degeaba au ajuns in polul saraciei alaturi de vasluieni, arata un grad de naivitate de nepermis pentru un om de afaceri versat ce a cladit un imperiu pe cont propriu. Astea nu sunt timpuri pentru Dunca ci pentru praduitorii rosii sau galbeni, si a celor ce ciugulesc din palma lor nestiind sa faca altceva. Poate peste 10-20 de ani cand investitiile in educatie facute de un primar vizionar isi vor arata roadele, sa vina si vremea ta Romeo. Pana atunci toti cei ce nu suntem bugetari, vom fi pe cont propriu asa cum am fost intotdeauna in anii de dupa 89.

Adaugă comentariu