Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Asfaltările au început cu intravilanul din Tincova, urmând pregătirile pentru începerea asfaltărilor de la Moldovița!

Joi, echipa de evaluare a fost la Moldovița, pentru pregătirea în vederea începerii lucrului în ziua de luni. „Rigole betonate, traversări cu tuburi de beton și covor asfaltic pe toți cei 3 km de drum până la intersecția cu DJ 571 care vine dinspre Cărbunari. Am ajuns la Tincova, așa cum am promis. În primă fază, am asfaltat porțiunea de drum din interiorul comunei, aproximativ 1 kilometru. Locuitorii zonei să stea liniștiți, o să continuăm asfaltarea și pe drumul de legătură, încă 3 kilometri. Următoarea oprire: Moldovița!“, a precizat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean.

Oficialul a precizat că a intenționat, la Tincova, să continue asfaltările „până înspre podul calamitat, dar din păcate resursele financiare nu ne permit pe acest contract cadru. Trebuie să terminăm neapărat asfaltarea la Moldovița și vedem ce bani mai vin anul acesta de la Guvern. Poate mai primim niște bani și o să luăm în calcul să facem și următorii 3 kilometri până la podul calamitat. Dar noi ne respectăm promisiunea, am spus că intravilanul îl rezolvăm, l-am rezolvat!“

JCS-A.M.