Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Zilele trecute a avut loc la Sala Polivalentă din Reșița un turneu de tenis de câmp rezervat seniorilor.  28 de concurenți din Reșița și din orașul Ada (Serbia) s-au întrecut la acest concurs amical.

Jucătorii de tenis din Ada au revenit la Reșița pentru al doilea an, aceștia având o colaborare cu Clubul Sportiv Școlar Reșița.

„Această colaborare durează de mulți ani și mă bucur că avem și o prietenie foarte strânsă. Am observat că Reșița are mai multe proiecte cu sârbii și iată că și pe plan sportiv încercăm să întreținem aceste relații de prietenie cât mai mult. Sperăm că această competiție de tenis să aibă cât mai multe ediții. De asemenea, avem și o competiție vara, care se desfășoară la Gărâna. Condițiile de joc de la Polivalentă au fost excepționale, oaspeții noștri s-au simțit foarte bine și vin de fiecare dată cu mare drag. Turneul de tenis s-a desfășurat sub forma a patru grupe. 28 de iubitori ai tenisului s-au aliniat la startul competiției. Aceștia nu sunt sportivi de performanță, majoritatea practicând acest sport din plăcere”, a declarat Marius Crețeanu, directorul Clubului Sportiv Școlar Reșița.

Radovan Tesici, directorul Clubului Sportiv din Ada, a spus: „Sunt foarte mulțumit că s-a putut organiza această ediție și a doua oară și am fost foarte fericiți că am fost chemați din nou să participăm la această competiție. Tenisul îl practic din plăcere. 15 ani am făcut sport de performanță, am jucat fotbal, iar acum sunt antrenor de înot și practic și tenisul. Prietenia dintre cele două țări a plecat de la înot, această prietenie dintre cele două cluburi durează de 15 ani”.

Trofeul a fost câștigat de perechea reșițeană Radu David – Adrian Bălteanu, care a dispus în finală de dublul Vladimir Panici – Flavius Cnejevici. Pe locul trei s-a clasat perechea formată din Radovan Tesici și Zoran Svitko.

Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Tenis de câmp Reșița, cu sprijinul Consiliului Județean Caraș-Severin.

JCS-Ștefan Moraru