Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Însoțit de susținători, o parte a echipei de campanie și a prezumtivilor viitori consilieri locali, șeful organizației municipale a PSD și-a depus luni listele cu semnături!

Într-un moment, zic eu, important, depunem candidaturile pentru funcția de primar al municipiul Reșița și, evident, lista de consilieri. Minciuna, manipularea, experimentele pe reșițeni și falimentul iminent al Reșiței trebuie oprit urgent. Reșița reală sau realitatea Reșiței înseamnă cartiere fără apă, fără canalizare, fără asfalt, înseamnă cele mai mari taxe și impozite pe care le-au plătit reșițenii, mai mari decât în Iași, București, Cluj, Sibiu sau chiar Timișoara, înseamnă locuri de muncă puține și prost plătite, înseamnă lipsa cofinanțărilor la multe dintre proiectele care astăzi sunt în execuție, înseamnă un grad de îndatorare către maxim al Reșiței pe următorii zeci de ani, datorii care vor fi plătite de către copiii noștri, poate de către nepoții noștri.”, a spus Ionuț Popovici, ca preambul al unui discurs de campanie care, spre deosebire de cea anunțată de Silviu Hurduzeu pentru președinția CJ, bazată pe proiecte și programe, a debutat cu contestarea celor în derulare, cu promisiunea că argumentele pentru demontarea lor vor urma, în cadrul campaniei de promovare a programului PSD „de guvernare participativă”, intitulată „10+”, care „o să vă placă”.

În opinia lui Popovici, toți candidații pleacă cu șanse egale, mai mult (de fapt, mai puțin) actualul primar căruia micul avantaj, și acela fals, nu îi va fi de folos în confruntarea electorală din 9 iunie.

JCS-Walter Fleck