Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Omul de afaceri împrejmuieşte şi îşi asigură pază pentru fondul de vânătoare pe care îl pregăteşte în Caraş-Severin.

Mai mult, omul de afaceri, cunoscut în ţară ca mare pasionat de vânătoare şi ca partener în domeniu al unora dintre cei mai celebri şi mai bogaţi afacerişti, este pus pe fapte mari. Direcţia Silvică judeţeană este de părere că acesta a început deja să facă treabă şi că noul fond de vânătoare ar putea să-l surclaseze pe cel din judeţul Bihor.

„Sunt deja avansate lucrările de împrejmuire ale celor peste 700 de hectare pe care Ion Ţiriac le-a cumpărat pentru un fond privat de vânătoare ce ar putea deveni emblematic pentru județ şi pentru această parte a ţării. Am înţeles că, în timp util zona va fi şi populată cu mistreţi în aşa fel încât să devină o alternativă la fondul din Balc, sau chiar să-l înlocuiască“, a declarat Stejărel Rotariu, directorul tehnic al Direcţiei Silvice Reşiţa.

Potrivit datelor prezentate de instituţie, printre contractele de prestări servicii de pază cu persoane juridice, din 16 decembrie 2013, Ion Ţiriac are unul cu ocolul silvic Bocşa Română, pe raza căruia se regăseşte fondul de vânătoare. Tabelul privind situaţia plăţilor facturilor referitor la paza fondului forestier arată şi că omul de afaceri nu are restanţe la plată, ceea ce ar putea fi încă un semn bun privitor la intenţiile lui Ţiriac de a-şi continua pasiunea de vânător la noi în județ alături de moştenitorii imperiilor financiare ale lumii cu care împarte acest hobby.

Flavius Rotariu

3 Comments

  1. Ce face Tiriac la Balc nu este vanatoare ci masacru.D-nul Stejareal cel cu silvicul in judet ar trebui sa dea cu subsemnatul. Padurea este a statului Roman si nu se vinde unor afaceristi. Ba mai mult daca Tiriac si acolitii miliardari vor sa vaneze sa intre in fodul de vanatoare de la egal la egal cu animalele. DE fapt sunt toti niste animale doar ca au doua picioare. In natura umana am fost inzestrati cu iubire si fata de animale iar atunci cand viata ta depinde de hrana din vanat vaneaza un animal nu sute. D-nule Tiriac mi-ar fi rusine sa mai apar si in public.

  2. Acesti oameni care detin arme ar trebui sa fie consultati din punct de vedere psihiatric, cu atit mai mult cit vinatoarea animalelor in masa pentru unii-vezi cel de mai sus si sleahta lui- este o placere sadica.
    Rusine celor de la Directia Silvica care se lauda cu astfel de realizari, de masacru in masa a bietelor animale.
    D-l Tiriac ar trebui sa se ocupe de lucruri mai serioase, adica chiar sa se implice in protectia animalelor nu in masacrarea lor.

  3. Si-au primit ,,dreptul” jegosii din lantul celor care trebuiau sa dea aprobarile, astfel nu ajungea ,,stafida ” de Tiriac sa puna mina pe fondul de vinatoare.

Adaugă comentariu