Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – La sfârşitul săptămânii trecute, Liga a III-a a programat etapa cu numărul trei, în cadrul căreia FC Caransebeş a jucat în deplasare, la Unirea Valea lui Mihai. Meciul s-a disputat sâmbătă, 3 septembrie a.c., şi s-a încheiat cu scorul de 1-1 (0-0).

După meci, „principalul“ Ion Ibric ne-a declarat: „A fost un rezultat, până la urmă, bun, chiar dacă ne aşteptam la mai mult. Suntem la +2 la adevăr, dar nu sunt întrutotul mulţumit, având în vedere că, din trei meciuri, am jucat cu două nou-promovate în Liga a III-a. Aşteptăm o victorie în următorul meci, de acasă, cu Făgetul. Vrem ca la sfârşitul turului să ne situăm pe aceeaşi poziţie pe care am ocupat-o în ediţia trecută, sau, de ce nu, chiar mai sus. Pentru că dorim ca publicul din Caransebeş, şi în special cel din Balta Sărată, să fie alături de noi în număr cât mai mare“.

FC Caransebeş: Vulpescu, Covăsală, Ov. Bălan, Frenţ, R. Dumitru (min. 46, Văcărescu), Ţimbota, Suru (min. 65, Şt. Bălan), Feneş, Fara, Staicu (min. 56, Tică), Ciobanu (min. 70, Panduru).

Adaugă comentariu