Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – 700 de locuri sunt scoase la concurs la două școli militare de subofițeri jandarmi!

„Profită de ocazie! Dacă îți dorești o carieră în Jandarmeria Română, acum este momentul“, este mesajul jandarmilor cărășeni către cei interesați. Asta pentru că, până în 18 martie, inspectoratul cărășean derulează o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc să urmeze o carieră militară în Jandarmeria Română.

Sunt scoase la concurs 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica“ Drăgășani, din care trei sunt destinate cetățenilor de etnie romă, iar două celor din altă minoritate; și tot 350 de locuri la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș“ Fălticeni, din care trei pentru cei de etnie romă, iar două pentru cei din altă minoritate.

Cererea-tip de înscriere se depune până pe data de 18.03.2022, exclusiv în format electronic, scanat, pe adresa de e-mail: [email protected].ro, inclusiv în zilele de sâmbătă si duminică, iar dosarele se depun personal și în volum complet, până pe data de 27.03.2022, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Caraș-Severin. Mai multe informații se pot obține la sediul instituției, situat în municipiul Reșița, strada Erou Jandarm Nicole Marcu nr. 1, sau la numărul de telefon 0255/214.410, interior 24.557 (Serviciul Resurse Umane).

JCS-A.M.