Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În ședința Consiliului Judeţean de luni, 31 august 2020, a fost aprobată introducerea la finanțare a unui nou obiectiv de investiții. Este vorba despre lucrări de ranforsare în intravilanul localității Vrani!

În același timp, s-a aprobat suplimentarea finanțării pentru intravilan Bănia, dar și o importantă alocare de fonduri pentru Spitalul Județean de Urgență Reșița în vederea înlocuirii, între altele, a singurului aparat laser din județ care deservea pacienții Secției Urologie.

„Sumele alocate noilor obiective de investiții fac parte din economia obținută la lucrările de ranforsare în intravilanul localităților Mehadica, Luncavița, Teregova, Cuptoare și Crușovăț, de pe raza DJ 608, diferența fiind dintre valoarea alocată și cea licitată“, a subliniat şeful judeţului, Silviu Hurduzeu.

Tot azi, a fost aprobată depunerea spre finanțare, prin Programul Operațional Asistență Tehnică 2014 – 2020, a proiectului de infrastructură de interes județean „Modernizare DJ 571 – Intersecție DN 57 – Moldova Nouă – Cărbunari – Sasca Montană – Ciuchici – (intersecție DN 57)“.

JCS- N.C.