Investiție versus „bani la saltea” - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Chiar dacă pandemia a ajuns să fie omniprezentă în preocupările şi comportamentul nostru, economia continuă să existe şi să funcţioneze!

În ce ai putea investi în situaţia unei astfel de provocări? Experţii spun că este momentul oportun pentru a face o investiţie imobiliară, mai ales luând în calcul evoluţia cursului valutar. Asta pentru că o investiţie în imobiliare este o alegere inspirată pe termen lung.

Oricât ne-ar surprinde, există oameni care încă preferă să îşi ţină banii „la saltea“, din diferite motive: nu au cont bancar, nu au încredere în bănci sau aşa le este cel mai confortabil. Ideea este totuşi că dacă păstrezi mulți bani cash la saltea, ți-i mănâncă inflația.

Din păcate, în ţara noastră, jumătate din fondul de locuinţe are o vechime mai mare de 50 de ani, iar aproape jumătate din conaţionalii noştri trăiesc în apartamente supra-aglomerate. Alternativa o constituie însă apartamentele noi, care se construiesc deja şi la Reşiţa, chiar în zona centrală.

Atunci când vrei să investeşti într-o locuinţă, trebuie să fii inspirat să alegi locaţia care să fie aproape de orice. Ai vrea şi o zonă cu deschidere spre natură, spre armonia pe care o oferă un peisaj montan, dar şi să eviţi drumurile lungi, în condiţii aglomerate, sau dependenţa de transportul în comun.

Iar toate aceste lucruri le poţi găsi la City Center, situat chiar în Centrul oraşului. Avantajele sunt că aici ai totul la îndemână şi că te poţi bucura, în acelaşi timp, de natură. Pe aceste avantaje s-a bazat, de fapt acest proiect. Cei de la City Center reuşesc să ţină pasul cu dorinţele clienţilor, care aleg cum va arăta viitorul lor cămin. Confortul open space pune în lumină aerisirea apartamentului si configurarea acestuia după ideile fiecărui locatar. Puteţi alege între clasic şi modern, pentru ca amenajarea viitorului cămin să reprezinte cât mai bine definiţia propriului stil de viaţă.

„Indiferent de ceea ce te inspiră în viață, este una să ai o idee grozavă schițată pe hârtie și altceva să folosești acea idee și să o pui în practică. City Center este acel proiect care a dat ideilor noastre șansa să prindă aripi și să se transforme într-o locație care face diferența. Complexul se situează în intravilanul municipiului Reșița, într-o zonă adiacentă Pieței centrale a orașului. Reșița se dezvoltă zi de zi și se transformă tot mai mult în acel oraș de munte modern, care are multe de oferit locuitorilor lui. Inspirația din spatele reconversiei Reșiței către turism se simte mai ales în mentalitatea oamenilor care aleg să rămână și să investească în calitatea vieții lor și în viitorul acestui oraș“, transmit cei de la City Center.

Sub acoperişul City Center ţi-ai putea clădi viitorul, te poţi bucura de căldura unui cămin, de dotări de ultimă generaţie şi de tehnologii prietenoase cu mediul. Investeşte inspirat!

www.ccresita.ro