Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Cinci bărbați s-au întâlnit, la o băută, acasă la unul dintre ei. Din păcate a ieșit cu prea multe scântei, care s-au stins într-un dosar penal pentru tâlhărie calificată!

În noaptea de miercuri spre joi, polițiștii reșițeni de la Municipiu au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr de 24 de ani, din Reșița. Asta pentru că bărbatul este bănuit că miercuri, în jurul orei 19.00, în timp ce era acasă la un cunoscut, împreună cu alte trei persoane, „pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe unul dintre bărbații prezenți în locuință, apoi l-ar fi deposedat de două telefoane mobile și de suma de 1.000 de lei. Ulterior, persoanele au părăsit locuința, victima fiind găsită pe stradă de un trecător care a sesizat Poliția, prin 112. În urma agresiunii, bărbatul de 46 de ani a suferit vătămări, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.“, informează Poliția județului.

Lumea spune că petrecăreții au plecat împreună sub acoperișul altuia, pentru a se veseli în continuare. Însă cheful le-a fost stricat de polițiști: „Persoanele în cauză au fost identificate în scurt timp de polițiști, pe raza municipiului Reșița, iar cel bănuit a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Mai mult decât atât, cel reținut urma să fie prezentat procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița, pentru dispunerea de măsuri legale.

JCS-A.M.