Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEŞ – Bistra Glimboca – FC Caransebeş II 1-2 (1-2), în Liga a IV-a de fotbal Caraş-Severin.Scorul a fost deschis în minutul 23, când Marina a trimis din aut la I. Puiu, acesta a „croşetat“ flancul drept al apărării caransebeşene şi, de la 14 metri, l-a învins pe Socaci cu un şut plasat, la colţul lung. Gazdele îşi puteau mări avantajul în minutul 26, însă portarul oaspeţilor s-a opus la lovitura de cap expediată de Jianu, după o centrare venită din corner.

Un moment important s-a consumat în minutul 28, atunci când Caraibot a văzut al doilea „galben“, după un fault la Beucă, lăsându-şi coechipierii în inferioritate numerică.

Caransebeşenii au reuşit să egaleze pe fondul dominării gazdelor, cu 5 minute înainte de pauză, când, pe partea stângă, Ivanici a reuşit să scape de Jianu şi, de la 14 metri, a tras pe sus, la colţul lung, făcând inutilă intervenţia goal-keeper-ului Băluţă. Şi când toată lumea se gândea că acesta e scorul cu care se va intra la cabine, în minutul 43, Ţuţul a insistat la o minge în careul gazdelor, a recuperat şi, de la doar 7 metri, l-a executat pe portarul „Bistrei“, aducându-şi echipa în avantaj.

Bistra Glimboca: Băluţă, Marina, Panţâr, L. Puiu, Mâţu, Bistrian (min. 71, Vasile), M. Bălan, Caraibot, Crâsnic, I. Puiu, Jianu; rezervă, Donea. Antrenor, Ion Puiu.

FC Caransebeş II: Socaci, Simescu, Gulea, Vătafu, Costescu, Văcărescu (88, Micşescu), Albet, Ivanici, Beucă, Frenţ (52, Imbre), Ţuţul; rezerve: Auraraiu, Muntean. Antrenori: Marius Dulca, Petru Bona.