Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – City’us Târgu Mureș – Muncitorul Reșița 4-1, în prima etapă a noului sezon de futsal.

Echipa de futsal Muncitorul Reșița a pierdut partida din deplasare disputată luni, 5 septembrie, împotriva campioanei City’us Târgu Mureș, cu scorul de 4-1. Meciul a contat pentru prima etapă a Ligii I. Singurul gol al reșițenilor a fost marcat de Adrian Moț, în minutul 8, golul acestuia venind la doar un minut după ce gazdele au deschis scorul. Muncitorul ar fi putut intra la pauză cu scorul de 1-1, dar în ultimele două minute din prima parte a jocului, campioana a marcat de două ori, scorul pauzei fiind de 3-1. Târgu Mureș a marcat repede și al patrulea gol, în minutul 26 al părții secunde a meciului. Scorul final ar fi putut fi mult mult mai mare în favoarea fotbaliștilor mureșeni, aceștia lovind de patru ori bara porții apărate de Cristian Copocean.

„Rezulatul este puțin mincinos având în vedere faptul că am avut și noi destule ocazii de a marca, am scăpat și singuri cu portarul la scorul de 1-1, dar din păcate nu am reușit să înscriem. După părerea mea, puteam să obținem mai mult de la acest meci, chiar dacă am jucat împotriva echipei campioane. Repriza secundă a fost foarte echilibrată, cu ocazii de gol la ambele porți, dar în ciuda scorului, eu sunt mulțumit de jocul echipei. Meciul cu Târgu Secuiesc de acasă îl vom juca la victorie, pentru că trebuie să obținem rezultate pozitive pe teren propriu. Ne gândim doar la victorie, sper și sunt convins că o vom obține”, a declarat antrenorul Ion Roman.

Primul meci de acasă pentru Muncitorul din acest început de campionat, va fi împotriva formației KSE Târgu Secuiesc duminică, 11 septembrie, de la ora 18, la Sala Polivalentă din Reșița.