Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA. Această informare este efectuată de Municipiul Resita, Piața 1 Decembrie nr. 1A, cod poștal 327415 din județul Caraș-Severin, ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAŢIA BAZINALĂ DE APĂ BANAT, aviz de gospodărire a apelor pentru desfăşurarea activităţii ”DEZVOLTAREA ZONEI TURISTICE SEMENIC” în intravilanul localității Văliug , jud. Caraș – Severin Această investiţie este nouă.

Ca rezultat al procesului de producţie vor rezulta permanent următoarele ape uzate: ape menajere, ce se vor evacua în rețeaua de canalizare a localității Văliug .

Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului la nr. de tel. 0774630844 sau la adresa sus menționată dupa data de 05.09.2024.

PRIMAR,

POPA Ioan