Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Guvernul Orban începe șă își pună oamenii la conducerea instituțiilor aflate în subordine. Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Caraș-Severin are un nou director executiv, în persoana medicului veterinar Pavel Borchescu.

Borchescu a fost până acum consilier în cadrul instituției, dar și fost purtător de cuvânt al acesteia și fost șef al Serviciului Catagrafie, Înregistrare, Evaluare. Medicul veterinar îl înlocuiește în funcție pe Dorin Imbrea, cel care rămăsese la conducerea DSVSA Caraș-Severin, după demisia lui Nicolae Crista din luna martie a acestui an.

Mai mult ca sigur urmează și alte schimbări la vârful deconcentratelor cărășene, mai ales că șeful PNL Caraș-Severin, ministrul Marcel Vela, spunea la instalarea noului prefect că „mulți din cei care conduc acum deconcentratele din Caraș-Severin sunt puși pe pile, relații, neamuri și cumetrii și nu și-au făcut datoria cum trebuie, și-au făcut de cap și nu au respectat legea, așa că nu vor mai fi în aceste funcții”.

JCS-Nina Curița