Încep lucrările la străzile din Luncă - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Într-o primă etapă, străzile Gratz şi George Enescu din Reşiţa vor fi închise circulaţiei, începând din 13 februarie!

Măsuri de acest gen vor fi instituite pe străzile din cartierul reşiţean Lunca Pomostului, dintre cele două bulevarde, pentru că încep lucrările de modernizare şi regândire urbană mult promise, ce au fost prinse în „Retrospectivele“ câştigate pe fonduri europene.

„Având în vedere începerea lucrărilor de «Amenajare piste de biciclete și alei pietonale pe străzile de legătură dintre arterele majore de circulație – Bulevardul Revoluția din Decembrie și Bulevardul A.I. Cuza, pentru acces la stațiile de transport în comun» pe următoarele străzi: Gratz, George Enescu, Nicolae Titulescu, Nicolae Bălcescu, Bielefeld, Parâng și strada de legătură dintre Nicolae Bălcescu și Bielefeld, se vor institui restricții de circulație pentru autovehicule, în trei etape, în funcție de evoluția lucrărilor. În prima etapă se restricționează circulația pe străzile: Gratz și George Enescu, pentru perioada 13 februarie-15 aprilie“, informează Adelin Tuţă, directorul Direcţiei de Investiţii şi Mobilitate Urbană din cadrul Primăriei Reşiţa. Evident, termenul de finalizare este unul estimat, putând fi diferit, depinzând inclusiv de condiţiile meteo.

Potrivit directorului Adelin Tuţă, „excepție de la restricțiile impuse în aceste zone o fac autovehiculele executantului lucrării și cele cu regim de circulație prioritară când se deplasează în acțiuni de intervenții sau în misiuni care au caracter de urgență, care folosesc semnalele mijloacelor speciale de avertizare, luminoase și sonore. Rugăm toți participanții la trafic să sporească atenția în aceste zone, aceștia fiind rugați să respecte semnificația indicatoarelor rutiere sau indicațiile ori semnalele polițistului rutier“.

JCS-A.M.