Incendiu la o pensiune din Caransebeș - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Un incendiu a izbucnit la o pensiune situată la ieșirea din Caransebeș spre Timișoara, pe partea dreaptă, iar la fața locului au ajuns două echipaje de pompieri din municipiu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă!

Incendiul, la o anexă a Pensiunii Simina,a fost anunțat prin 112 în jurul orei 5.00 dimineața, iar flăcările se manifestau la acoperișul anexei, cu pericol de extindere la întreaga pensiune.

„Pompierii militari au acționat rapid și au localizat incendiul, după aproximativ două ore acesta fiind lichidat. Nu s-au înregistrat victime, în momentul izbucnirii incendiului în pensiune aflându-se aproximativ zece muncitori care efectuau lucrări de renovare, aceștia autoevacuându-se, fiind în afara oricărui pericol. A fost distrus de foc acoperișul anexei (aproximativ 40 de metri pătrați) și bunuri aflate în interiorul acesteia, incendiul cuprinzând și o parte a bucătăriei. Cauza probabilă a incendiuluiscurtcircuit la instalația electrică“, informează salvatorii cărășeni.

JCS-A.M.