Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a pierdut al doilea amical al iernii, 0-2 cu Corvinul Hunedoara, liderul seriei a IX-a din Liga 3, dar antrenorul Călin Cheregi este mulțumit de prestația elevilor săi!

După 60 de minute în care jocul a fost unul echilibrat, Corvinul a reușit să deschidă scorul prin Mercioiu, care a marcat cu o lovitură de cap. Acelaşi fotbalist hunedorean a majorat avantajul oaspeţilor în minutul 78, cu un şut din voleu la colţul lung.

„La plusuri aș putea adăuga faptul că în primele 60 de minute am făcut un meci foarte bun, convingător, cu foarte multe ocazii de poartă. Balonul a avut o circulație bună, am reușit să recuperăm foarte multe mingi în jumătatea de teren adversă, ținând cont că am întâlnit un adversar bun. Corvinul este una dintre cele mai bune echipe din Liga 3. La acest joc de pregătire nu am urmărit rezultatul în mod deosebit, drept dovadă că din minutul 60 am dat posibilitatea tuturor juniorilor să joace. De după minutul 60 s-a produs un dezechilibru, primind astfel și cele două goluri. Totuși, cu o mai mare atenție cred că aceste goluri puteau fi evitate. Una peste alta a fost un test util și cred că jocul a fost unul apreciat de către toți cei care au fost la stadion. Cantonamentul se termină vineri, deci băieții n-au avut pauză după stagiul de pregătire de la Băile Herculane. Antrenamentele au fost câte două pe zi. Săptămâna viitoare vom avea un alt amical, mai exact miercuri, cu CSM Lugoj, de la ora 12, iar sâmbătă, pe 18 februarie, vom juca cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, de la ora 14. În mare parte lotul a fost definitivat, deci putem spune că am încheiat perioada de transferuri. Totuși, dacă vom mai găsi ceva, un jucător peste nivelul actual, vom mai discuta, dar în proporție de 99% acesta este lotul cu care vom aborda a doua parte a sezonului. Până în acest moment băieții s-au pregătit foarte bine, n-am avut nici cea mai mică problemă la nivel de antrenament. Aș dori să-i felicit pe seniorii echipei, pe jucătorii cu cea mai mare experiență pentru modul cum s-au pregătit și i-aș putea numi pe Zimmermann, Breșneni și Bărboianu. Toți jucătorii din lot sunt de admirat pentru modul cum au răspuns la antrenamentele dificile, pe niște temperaturi destul de scăzute. Până în acest moment pot spune că sunt mulțumit de ceea ce s-a întâmplat la echipă în perioada de pregătire.”, a spus Călin Cheregi, antrenorul CSM Reșița.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: Miruna Mihancea