Caraş-Severin, Romania

ORAVIȚA – Asta înseamnă că peste 46 de milioane de lei vor intra în conturile Primăriei Oraviţa și mai apoi în cele ale celor care vor realiza cele șase proiecte!

Orașul de pe Valea Carașului a înregistrat o nouă performanță în ceea ce priveşte accesarea proiectelor. De curând, Oraviţa reușit să primească finanțare pentru alte 6 proiecte depuse, a căror valoare totală se ridică la 46.852.357 lei. Trei dintre proiecte se referă la renovarea energetică a clădirilor multifamiliale din strada Zona Gării, iar celelalte vizează Planul Urbanistic Zonal-Zonă de Agrement și pentru Sănătate-incinta fostei Ferma 9 și proximități, Planul Urbanistic Zonal Situl Istoric Protejat „Ansamblul Urban Oravița“, Planul Urbanistic Zonal Zona Turistică și de Agrement, zonă delimitată de străzile Mihai-Viteazul/DN 57, Nucilor şi V. Minerilor.

„Am primit banii pentru 3 proiecte de renovare a clădirilor multifamiliale din oraș, în valoare de 45.762.767 lei și pentru trei proiecte de plan urbanistic zonal-PUZ, în valoare de 1.089.590 lei. Mă bucur pentru reușita semnării acestor proiecte și mulțumesc echipei mele atât de dedicate. Vom continua să ne luptăm pentru atingerea tuturor țintelor propuse, pentru a aduce orașului și locuitorilor săi, confortul și frumusețea adecvate“, a precizat Dumitru Ursu, primarul Oraviţei.

JCS-Nicoleta Moraru