Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Echipa Muncitorul Reșița U19 a jucat marți, 7 noiembrie, pe teren propriu, cu Informatica Timișoara, joc pierdut cu scorul de 2-8. După trei etape jucate, reșițenii n-au reușit să acumuzele puncte, iar obiectivul de a se califica în Final Four este aproape imposibil de îndeplinit.

„Vreau în primul rând să îmi felicit colegii pentru efort, iar referitor la jocul prestat, nu sunt prea multe de spus. Am intrat foarte timizi în teren. Am luat primul gol pe o greșeală personală, a urmat repede și golul al doilea, iar de acolo s-a rupt jocul. Binteînțeles că Informatica este o echipă omogenă cu jucători talentați. Nu am fost destul de concentrați, iar ultimele goluri le-am luat foarte ușor”, a declarat jucătorul Robert Păvan.

Muncitorul: Robert Păvan, Nicolae Budai, Cătălin Rostaș, Sebastian Manciu, Mihail Marcel, Laurențiu Bot și Buceg Zafer.

După ce echipa de seniori s-a desființat din lipsa rezultatelor și a finanțării, această echipă de juniori pare să se îndrepte spre același deznodământ. Muncitorul U19 este pe locul V în Seria a V-a a Ligii I și mai are un singur joc de disputat. Pe primul loc se află Șoimii Șimand, fiind urmată de West Deva, ambele având 6 puncte. Cu câte 3 puncte obținute mai evoluează în această serie Autobergamo Deva și Informatica Timișoara. Aceste ultime două formații mai au o șansă să se califice la turneul final, în cazul în care vor câștiga în ultima etapă.

Următorul meci al Reșiței va fi pe data de 8 noiembrie, în deplasare, la Șoimii Șimand.

Adaugă comentariu