În weekend, jazz, schi și zăpadă la Muntele Mic cu weSki! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

MUNTELE MIC – Turiștii care aleg să urce pe Muntele Mic în acest sfârșit de săptămână vor avea parte de o surpriză pregătită de cei de la weSki: un concert live de jazz susținu de Twisted Blue Band!

„Dacă vă doriți o experiență muzicală de neuitat la munte, weSki împreună cu Twisted Blue Band  v-a pregătit o surpriză! Vă invităm să prindem apusul la un concert live susținut de Twisted Blue Band chiar la Muntele Mic. Iar pentru că weekend-ul se anunță a fi unul memorabil, după concert, petrecea continuă până târziu în noapte. Data: 09.02.2019. Ora: 16:00. Locația: Sky Lounge! Transportul la Sky Lounge se poate face cu șenilatul, de la Ski Center, primul fiind la ora 16:00”, așa sună învitația celor de la weSki pentru toți cei care aleg Muntele Mic ca destinație de schi și distracție în acest weekend.

Potrivit organizatorilor, Twisted Blue Band este un grup de tineri muzicieni, care împreună își propun să (re)aducă jazz-ul aproape de urechile oamenilor, prin aportul individual pe care îl aduc în crearea unui nucleu calitativ. Trioul, în materie de instrumente, are în componența sa un pian (Cristian Oprișiu), o chitară bas (Lucas Budescu) și un set de tobe (Philip Goron).

Acestea fiind zise, nu vă rămâne decât să urcați în weekend pe Muntele Mic și să alegeți să vă simțiti bine cu cei de la weSki, care vă așteaptă cu jazz, schi și zăpadă din belșug!