Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Miercuri, 23 martie, ora 15, Metalul Reșița – Gaz Metan Mediaș, în etapa a XXIV-a a Ligii a II-a de fotbal, Seria a II-a.

Niciun meci nu este ușor pentru încropita peste iarnă echipă a Metalului Reșița. Divizionara secundă nu are însă ce pierde în acest sezon, în care singurul obiectiv realist este prezentarea la meciurile oficiale. Împăcați într-un fel cu situația, rosso-nerii se automotivează și încearcă să le dea o replică bună adversarilor pe care îi vor întâlni până la finalul campionatului. Pentru Metalul Reșița urmează meciul cu Gaz Metan Mediaș, din etapa a XXIV-a a Ligii a II-a, întâlnire ce va avea loc miercuri, 23 martie, de la ora 15, pe Stadionul “Mircea Chivu” din Valea Domanului. Nu va fi un joc ușor pentru elevii antrenorului Carol Gurgu, care se vor afla față în față cu liderul Seriei a II-a.

“Știm că nu mai avem ce pierde în acest sezon, așa că ne folosim de fiecare meci pe care îl mai avem de disputat, pentru a ne roda jucătorii. După cum bine știți, este o echipă încropită în câteva săptămâni, la începutul acestui an, cu bani puțini. Urmărim ca de la meci la meci să ne prezentăm tot mai bine, din păcate întâlnim tot adversari din prima parte a clasamentului, acum înainte de play-out. Noi suntem o echipă mică, tânără, în formare, dar vrem să ieșim cu fruntea sus de pe teren de fiecare dată. Chiar și atunci când pierdem, dar să o facem cu demnitate, băieții când ajung în vestiar să fie împăcați cu gândul că au dat totul pe teren. Le-am și spus băieților, nu mă interesează ce adversar întâlnim, pe mine mă interesează propria echipă și vreau să văd atitudine în jocul elevilor mei. Poate unii consideră că ne facem de râs, că nu câștigăm niciun meci, dar cu această echipă trebuie avut răbdare. Dacă din start îi descurajăm, nu vom putea realiza nimic. Vrem să contruim ceva pentru sezonul viitor. La Tărlungeni, echipa nu s-a mișcat rău, gazdele de-abia ne-au învins cu un gol marcat în ultimele 20 de minute. Sper să facem un joc bun și miercuri, cu Gaz Metan Mediaș”, a spus antrenorul echipei Metalul Reșița, Carol Gurgu.

Metalul Reșița nu a câștigat niciun meci oficial în acest an, mai mult decât atât, rosso-nerii încă nu au marcat niciun gol. Chiar dacă echipa e pe minus la numărul punctelor, oficialii grupării din Valea Domanului sunt convinși că echipa va evolua și în sezonul viitor tot în Liga a II-a.