Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Asta vor avea locuitorii cartierului caransebeșean în acest an, în zonă fiind prevăzute lucrări de amploare, după cum a precizat primarul Felix Borcean la o întâlnire cu cetățenii din cartier!

Nemulțumiți de starea străzilor după ce AquaCaraș a început să lucreze în zonă, locuitorii din Valea Cenchii l-au chemat pe primarul Felix Borcean pentru a-și spune ofurile. Iar la final, s-a ajuns de comun acord ca lucrările de anvergură să înceapă cât mai repede. Primele, în câteva săptămâni, vor fi cele pentru extinderea rețelei de apă și canalizare, care au ca termen de finalizare această vară, când întregul cartier va fi racordat la noua rețea de apă și canalizare a orașului. Urmează lucrările de extindere a rețelei de gaz, astfel încât cetățenii din cartier să se poată branșa la rețea la costuri mai mici. Nu în ultimul rând, după finalizarea proiectului tehnic, străzile Valea Cenchii și Râul Alb vor fi asfaltate și se vor moderniza trotuarele.

„Chiar dacă urmează o perioadă în care se va crea un disconfort pentru cetățeni, se vor sparge străzile din cartier, la final toate locuințele vor fi branșate la rețeaua de apă și canalizare și vor avea posibilitatea să se branșeze și la rețeaua de gaz. După finalizarea lucrărilor, calitatea vieții din cartier și confortul din locuințe va crește considerabil!”, a precizat primarul Felix Borcean.

JCS-R.M.