Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus vineri, 17 septembrie, în deplasare, scor 2-0, cu CSM Deva, în etapa a IV-a a Ligii 3, Seria a VII-a. Mediop a fost din nou decisiv, reușind o dublă, iar Reșița i-a administrat astfel prima înfrângere echipei din Deva, principala contracandidată a rosso-nerilor pentru primul loc din serie!

Până la jocul cu echipa pregătită de Dan Alexa, Deva nu primise niciun gol. După această etapă CSM Reșița devine lider în clasament, cu maximum de puncte după primele patru jocuri.

„Am întâlnit o contracandidată de-a noastră, o echipă foarte solidă și foarte bine pregătită fizic. Cred că a fost o victorie meritată, am controlat jocul, iar pe lângă cele două goluri marcate, am avut încă două situații bune de a înscrie. Am făcut un joc consistent și îmi felicit jucătorii pentru că au avut determinare și au jucat cum trebuie acest meci. Urmează un joc cu Viitorul Pandurii 2, pe care trebuie să-l câștigăm. Trebuie să legăm victoriile pentru a ne consolida prima poziție”, a declarat Dan Alexa, antrenorul echipei reșițene. CSM Reșița: Micu, Fota, Rimovecz, Ion, Bărboianu, Cioinac, Velcotă, Jorza, Munteanu, Vasluian, Ndiaye. Rezerve: Zimmermann, Avram, Gakou, Mura, Cristodulo, Breșneni, Ciubotaru, Sima și Stăiculescu.

În etapa viitoare, rosso-nerii vor juca sâmbătă, 25 septembrie, acasă, cu ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2.

JCS-Ștefan Moraru