În judeţ nu au fost semnalate reacţii adverse la vaccinul anti-COVID - Caon.ro
Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – În cadrul etapei I de vaccinare, la nivelul judeţului s-au administrat până acum 415 doze, altă tranșă sosind luni dimineaţă!

Campania de vaccinare în Caraş-Severin decurge în parametri normali, potrivit unei note informative trimise de DSP, de la debutul imunizării fiind administrate până în prezent 415 doze.

Astfel, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa s-au făcut 85 de doze, la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş au fost imunizate 210 persoane, la Spitalul Orăşenesc Oraviţa s-au administrat 75 de doze, la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu s-au făcut 35 de doze şi la Spitalul Orăşenesc Moldova Nouă s-au vaccinat 10 persoane. Nu au fost semnalate reacţii adverse până în prezent.

Ieri dimineaţă au sosit alte 650 de doze, care au fost repartizate astfel: 360 de doze la SJU Reşiţa, 190 la SMU Caransebeş şi 100 la Spitalul Orăşenesc Oraviţa.

JCS-A.G.

1 Comentariu

  1. Cei pozitivi nu ar trebui sa primeasca vaccinul. A visat DSP ieri noapte cine sunt pozitivi si cine sunt negativi sau improvizeaza scuza post-mortem?

Adaugă comentariu