În curând, Staţionarul 2 o să aibă acoperiş - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Lucrările continuă la unitatea spitalicească, finalizarea lor depinzând numai de ritmul în care acestea se desfăşoară, însă partea din faţă va fi gata săptămâna aceasta!

După cum ştiţi, materialele pentru acoperişul Staţionarului 2 sunt achiziţionate prin grija ÎPS Ioan, Mitropolitul Banatului. Se lucrează zi de zi, iar partea din faţă se speră că va fi gata zilele acestea. „Apoi vom continua cu alte zone afectate ale acestuia, în funcţie şi de mâna de lucru pe care o avem, dar şi de starea vremii“, ne-a spus managerul SJU, Alina Stancovici.

Valoarea materialelor aduse de către Mitropolia Banatului pentru acoperiş (ţiglă, lemn, jgheaburi şi elementele de prindere ale acestora) depăşeşte 50 de mii de lei. „Ştiu sigur că numai ţigla şi jgheaburile au costat 39 de mii de lei, am văzut factura. Oricum, nici nu ştiu cum să îi mulţumesc Înalt Prea Sfinţitului pentru tot ajutorul dat. Aşa cum am spus, dacă luni îl rugăm ceva, până vineri acel ceva este rezolvat“, ne-a mai spus Alina Stancovici.

Repararea acoperişului la Staţionarul 2 al SJU Reşiţa a fost şi una dintre măsurile dispuse în raportul apărut în urma controlului efectuat la spital de către Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii.

JCS-N.C.