Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Denumim astfel noul spectacol al Teatrului de Vest a cărui premieră este programată joi seara, de la ora 19. În distribuție doi actori tineri, sosiți de puțin timp în trupa teatrului reșițean, Alin Turcu și Alis Pelle (foto)!

De altfel, cu acest rol, Alis debutează la Teatrul de Vest într-un spectacol pe care partenerul său de scenă îl definește drept „o întâlnire între două lumi diametral opuse, lucru care cred că se întâmplă în viață, în majoritatea timpului”.

Sâmbătă dimineața, de la ora 11, cei mici sunt invitați la spectacolul „Cu vaporul spre stele”, spectacol pe care teatrul reșițean l-a jucat vara trecută la Avignon. Duminică seara se joacă „Don Juan”, comedia de Molière. Spectacol aduce pe scenă aproape întreaga trupă a teatrului reșițean, fiind montat de regizorul Mihai Constantin Ranin în 2022, anul în care s-au împlinit 400 de ani de la nașterea dramaturgului francez.

Joia viitoare de la ora 18, Teatrul German din Timișoara va juca pe scena reșițeană spectacolul „Tschick, de ce am furat mașina?”.

JCS-I.I.