Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Ianis Doană, fiul lui Leontin Doană, a debutat în Liga 2 în partida câștigată de CSM Reșița cu Gloria Buzău, scor 2-0! Ianis a jucat primele sale minute în al doilea eșalon la vârsta de 16 ani și 4 luni!

Antrenorul Flavius Stoican are mare încredere în el și crede că poate ajunge cel puțin la nivelul lui Leontin Doană, fostul jucător emblematic al CSM Reșița.

„Vreau să îl felicit pe Ianis Doană, pentru că este primul său meci la Liga 2, la seniori. Este un copil cu un potențial enorm și vreau să continue pe aceeași linie. El are doar 16 ani, este cu noi, cu lotul de seniori, de câteva luni, dinaintea plecării în cantonamentul din Antalya, și pe zi ce trece vedem la el o îmbunătățire la antrenamente. Sunt aproape convins că va ajunge cel puțin la nivelul tatălui său, Leo Doană, care este un simbol al orașului. Îl văd zi de zi la antrenamente și pot spune că, pe lângă potențialul și calitățile sportive pe care le are, este un băiat cu un caracter foarte frumos.”, a spus antrenorul Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru