Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Locuința din Teregova a șefului Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat Caraș-Severin, Ianăș Roșeti a fost percheziționată de mai multe echipe de procurori DNA Timiș și polițiști.

Locuința din Teregova a șefului Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat Caraș-Severin, Ianăș Roșeti, este percheziționată la această oră de mai multe echipe de procurori DNA Timiș și polițiști. Aceștia l-ar fi surprins pe Roșeți în timp ce primea mită suma de 9.000 de lei pentru a atribui un contract de lucrări în mod preferențial, această sumă reprezentând o primă tranșă dintr-un total de aproximativ 8.000 de euro.

Roșeti ar fi fost denunțat la DNA de patronul firmei care dorea să obțină lucrarea. Din informațiile obținute de JCS, Ianăș Roșeți este încă la locuința pe care o deține la Teregova și asistă la percheziție. „Percheziția este în desfășurare, numitul Ianăș Roșeți a fost surprins în flagrant în timp ce primea suma de 9.000 de lei dintr-un total de 8.000 de euro pretinși. Nu pot face alte comentarii până nu se finalizează percheziția”, a precizat pentru JCS șeful DNA Timiș, procurorul Tamaș Schiffbek.

Percheziția s-a încheiat în jurul orei 20.00 șeful DADPP Caraș-Severin fiind dus la sediul DNA Timișoara pentru audieri. Cel mai probabil, Roșeți va fi prezentat mâine in fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

6 Comments

 1. ABIA ACUM SA FACUT FLAGRANT??????? Dupa atatia ani? Si ne miram ca suntem milogii EUROPEI???? Sa fie intrun ceas bun!!!

 2. STAI LINISTIT DANNI!
  ASTA E PRAF IN OCHII ROMANILOR!
  CATE SPAGI NU SE DAU PENTRU CONTRACTE IN CARAS?
  DE CE PICA IN PLASA NUMAI CACANARI DIN -ASTIA SI NU PICA PESTELE MARE?
  IMBUIBATUL ALA DE GHEORGHIONI SI CU BROSCOIUL SUNT DICTATORII JUDETULUI!

  • Asa se ajunge la pestii cei mari ,prin astia mici ,daca altfel nu se poate.Bravo D.N.A.!!!

 3. Frunzaverde si Vela Cand Urmeaza?
  Cand lucra la Aeroport, Ianas venea si cersea cate 1 litru de petrol de la aviatorii militari sa -si unga oile de raie la „Ceregova”,,nu putea(sau nu stia) sa lege doua cuvinte ,si dintr0 data ajunse Sef la Domeniul Public.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Toti locotenentii lui frunzaverde sunt ascunsi: Simi de la Glimboca, Anculia de la Teregova, acum Roseti de la Teregova, mai vreo cativa primari prin judet de-ai lui frunza, si la urma cred ca va urma si el.
  Prea multe fac, si nimic nu ramane nerasplatit; nici faptul ca stergeti unele comentarii car va deranjeaza. De fapt sunteti angajatii lui frunzaverde si nu aveti voie sa-l suparati.

Adaugă comentariu