Hurduzeu: Reclamele cu miniştrii au scăzut rata de vaccinare! - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deputatul Silviu Hurduzeu este de părere că situaţia oglindeşte încrederea pe care o mai are populaţia în actualul Guvern!

„Suntem obligaţi să rezistăm cu acest Guvern care, citez acum din primul ministru Cîţu, este «victima propriului succes», a precizat deputatul cărăşean într-o conferinţă de presă. Nu înţeleg unde este succesul, nici măcar la campania de vaccinare. Dacă spuneau că aveau o primă ţintă de 5 milioane de vaccinaţi până la sfârşitul lunii mai, iată că s-a terminat şi luna iunie şi nu s-a atins numărul de 5 milioane. Se va termina şi luna iulie şi probabil nu se va atinge, la rata tot mai scăzută a celor care se vaccinează în fiecare zi“.

Oficialul spune că premierul a căutat să dea vina pe primarii PSD, ale căror localităţi ar înregistra rate reduse de vaccinare, deşi lucrurile ar sta, de fapt, invers. Totuşi, administrarea serului nu prea are nimic de-a face cu culoarea carnetului de partid al primarului.

„Cu siguranţă a contat şi campania extraordinară de vaccinare, cea în care primul ministru şi miniştrii Guvernului şi-au făcut videoclipuri în care îndemnau lumea să vină să se vaccineze. Imediat după acele clipuri, s-a constatat o scădere semnificativă a persoanelor vaccinate, ceea ce sigur ne face să înţelegem cât de mare este încrederea populaţiei în acest Guvern“, a încheiat deputatul Silviu Hurduzeu.

JCS-A.M.