Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Acesta a precizat că, dacă se impun schimbări de organigramă, vor fi făcute. Dar prioritare sunt drumurile.

Preşedintele Consiliului Judeţean a reiterat faptul confirmat de verificările din teren, şi anume că, din cei aproape 900 km de drumuri județene, circa 80% sunt într-o stare proastă și foarte proastă. „Acest lucru îl știm cu toții, nu e nevoie de o radiografie foarte exactă. În prezent nu aș vrea să vorbesc de priorități, pentru că, din punctul meu de vedere, toate drumurile județene reprezintă o prioritate, indiferent de localitățile pe care le deservesc. Eu îmi doresc ca în cel mai scurt termen să începem repararea lor. Bineînțeles că unele drumuri vor fi reparate mai repede, altele ulterior, în funcție de banii pe care îi avem. Nu vă ascund faptul că sumele pe care le avem la CJ pentru reparații de drumuri nu sunt spectaculoase, însă, cu ceea ce avem, sper ca într-o lună, procedurile să fie gata, astfel încât să poată începe lucrările. Orice prioritizare a drumurilor în acest moment ar aduce discuţii, dar e clar că nu vor fi reabilitate toate în acelaşi timp“ a explicat şeful administraţiei judeţene.

Acesta a recunoscut că, în acest moment, este efectuată de către conducerea CJ o analiză pentru eficientizarea tuturor direcţiilor din cadrul instituţiei, inclusiv a aparatului propriu. „Putem vorbi de reorganizare, transformare, toate aceste lucruri sunt luate în considerare în acest moment. E evident că, atunci când se va lua o decizie, aceasta va fi comunicată. Ceea ce îmi doresc este o eficientizare a tuturor direcţiilor şi aparatului CJ“ a concluzionat Silviu Hurduzeu.

2 Comments

  1. Pai normal, cu mirandolina de la Patrimoniu, nici chiar Silviut nu poate fi satisfacut. Caută una mai tânara !
    Madama de la patrimoniu are state dubioase si la Garda de mediu, unde se comporta ca o ….stăpân a mediului județean de fapt nu făcea mare lucru….sub legislatura ei nu s a făcut absolut nimic legat de scandalul internaținal de la. Moldova…

  2. Reparatii de drumuri asta se traduce prin bani multi la partid ca vin alegerile. Pana vom vedea noi in judet un drum terminat de Consiliul Judetean ne creste barba pana la …

Adaugă comentariu