Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Președintele și-a anunțat intenția la ședința organizației PSD Caransebeș, iar candidatura i-a fost votată chiar de către colegii săi din PSD Caransebeș, organizație din care șeful județului face parte!

Deși în ultima vreme s-a zvonit că Silviu Hurduzeu va candida la Primăria Caransebeș sau că nu are intenții ferme de a candida pentru un nou mandat, președintele Consiliului Județean a tranșat problema chiar în seara aceasta, când le-a spus social-democraților caransebeșeni să nu îl includă în niciun sondaj privind Primăria Caransebeș. Hurduzeu a primit susținerea unanimă a colegilor săi pentru candidatura la șefia județului.

„Da, voi candida pentru un nou mandat. Am proiecte de dus la bun sfârșit, mai am drumuri de asfaltat, mai am mulți cărășeni de mulțumit. Patru ani nu au fost suficienți să le fac pe toate și mai sunt multe de făcut. Multă lume din jurul meu, dar mai ales voi, jurnaliștii cărășeni, știți foarte bine că sunt rezervat în declarații și că despre tot ce am realizat am vorbit după, nu înainte de a face ceva. Am vrut să arăt faptele, concretizate în reabilitări de drumuri ce nu au văzut un cilindru de ani de zile, în bacul cu care cărășenii trec în Serbia, în banii județului recuperați în instanță, în multe proiecte sociale. Mereu am evitat să mă pierd în vorbe fără conținut. Și așa voi face mereu doar pentru simplul fapt că pentru mine județul acesta contează cu adevărat. Le mulțumesc colegilor mei pentru susținere. Era firesc să îi anunț pe cei din Caransebeș prima dată pentru că eu din această organizație fac parte“, ne-a declarat președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu.

JCS-Nina Curița