Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Continuând seria deplasărilor în judeţ, Silviu Hurduzeu, şeful social-democraţilor cărăşeni şi-a manifestat susţinerea pentru candidaţii PSD şi cei ai Alianţei Pro Caraş-Severin la primării!

A fost un weekend încărcat de evenimente pentru candidatul PSD la şefia Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu, care a făcut un tur de forţă, deplasându-se în alte localităţi cărăşene pentru a se afla în mijlocul electoratului. Nu numai că a participat la manifestările culturale desfăşurate cu sprijinul Consiliului Judeţean în aceste zile, respectiv la Zilele Palatului Cultural din Reşiţa şi Gala laureaţilor Festivalului „Mariana Drăghicescu“ de la Bogâltin, dar a fost prezent şi în mijlocul oamenilor pentru a-i susţine pe candidaţii PSD la primăriile din localităţile vizitate: „Candidaţii PSD au echipe puternice de susţinători, iar reacţiile oamenilor pe care i-am întâlnit la Oraviţa, Anina, Naidăş sau Răcăşdia, mă fac încrezător în votul de pe 27 septembrie. Continuăm cu Dumitru Ursu la Oraviţa, cu Tiberiu Vincu la Naidăş şi punem bazele unui parteneriat activ cu viitorii primari ai localităţilor Anina şi Răcăşdia, Dorinel Ungureanu, respectiv Vasile Creţa“.

Sfârşitul de săptămână a însemnat, de asemenea, un prilej să se deplaseze la Teregova, Cornereva şi Armeniş, pentru a-i susţine candidaţii PSD: „Continuăm dezvoltarea comunei Teregova şi facem acest lucru alături de Maria Damian care a arătat, deja, că știe foarte bine ce are de făcut și a pus în practică toate proiectele pe care și le-a asumat. Experienţa şi rezultatele obţinute îl recomandă, la Cornereva, pe Nicolae Novăcescu, pentru un nou mandat, iar susţinerea noastră este deplină. Alianţa Pro Caraş-Severin este puternică şi la Armeniş, unde este nevoie de o schimbare, iar candidatura lui Ionel Dragomir este soluţia“.

Comandat de Partidul Social Democrat. Executat de NVWOTAN Media. Cod mandatar financiar: 21200019