Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Preşedintele Consiliului Judeţean, în cadrul unui periplu politic în Almăj, spunea că viitorii primari ai comunelor de aici vor avea tot sprijinul Consiliului Judeţean în derularea proiectelor!

„Locuitorii Văii Almăjului ne-au întâmpinat cu entuziasm, iar convingerea pe care o am, la finalul întâlnirilor din zonă, este că le pasă de comunitatea lor şi au nevoie de oameni gospodari care să-i reprezinte. Cei din Bozovici au în Adrian Stoicu un lider implicat care, cu susţinerea Consiliului Judeţean Caraş-Severin, va continua să-şi ducă comuna la nivelul următor. Ȋmi doresc un parteneriat activ, de acest gen, şi cu Lăpuşnicu Mare, Bănia, Eftimie Murgu sau Prigor, comunităţi în mijlocul cărora m-am aflat, tot astăzi, împreună cu Sorin Grindeanu. Am venit în faţa oamenilor cu o echipă puternică de viitori primari, consilieri locali şi judeţeni pe care îi recomandă experienţa, respectul şi recunoaşterea semenilor lor. Ȋi susţin, cu toată încrederea, pe Adrian Stoicu la Bozovici, pe Nicolae Popistaş la Lăpuşnicu Mare, pe Sandu Albu la Bănia, pe Lazăr Şuta la Eftimie Murgu şi, nu în ultimul rând, pe Simona Miclău la Prigor“, a precizat preşedintele PSD Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu în faţa almăjenilor.

Comandat de Partidul Social Democrat. Executat de NV WOTAN MEDIA. Cod mandatar financiar 21200019

2 Comments

  1. Asa de gospodari ca voi astia din psd? Esti pres. CJ-ului Silviulee. Uite cum arata drumurile din judet… Iti rupi masina ca sa ajungi la Oravita sa mergi cu mocanita sau sa urci pe Semenic. Nici macar vegetatia de pe marginea drumului nu o taiati.
    Psd e cancerul Romaniei.

  2. Din pacate nivelul de alfabetizare in acest judet e asa de jos ca sunt sanse mari ca acesti farisei sa prinda si alte mandate. De fapt cred ca nivelul judetului il da celebra universitate din Resita, si daca astea sunt reperele, nici nu avem curajul sa speram la mai mult. Daca tot era si Grindeanu pe acolo, de ce nu l-ati intrebat ce a facut pentru judet cat a stat pe la Bucuresti.

Adaugă comentariu