Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Facilitatea va fi amenajată în curtea Spitalului Județean, unde va fi amplasat și un nou corp de clădire, pentru Unitatea de Primiri Urgențe.

„Așa cum am promis, că munca va fi pentru pacienți, pentru asigurarea unui act medical mult mai bun în ideea de a fi disponibil mai mult personal medical, am făcut demersurile pentru a scoate la concurs posturi pentru asistente, pentru infirmieri, pentru îngrijitori și pentru registratorii care sunt angajați ai secției și care vor face tot ceea ce ține de secția respectivă“, a precizat Cristina Bacer, managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Dincolo de încercarea de a asigura mai multe cadre specializate care să aibă grijă de pacienți, noua conducere a unității mai are o veste bună. „De aproximativ o lună, compartimentul UPU împreună cu Consiliul Județean, lucrează la un proiect de extindere și modernizare UPU, cu construire de heliport, totul fiind finanțat din fonduri europene, asigurate prin Ministerul Sănătății, spune managerul SJU. Este un proiect în valoare de 1.500.000 de euro. (…) Pentru modernizare sunt în discuție alte fonduri. Noi ne-am gândit ca noua clădire a UPU ce va fi construită să fie undeva vizavi de cea în care funcționează UPU în momentul de față, iar heliportul undeva în parcarea din spate. Aceste discuții le-am avut și cu arhitecții de la Consiliul Județean, iar serviciul administrativ lucrează la acest proiect.“.

2 Comments

  1. Ion Alexandru Reply

    Sa speram ca nu sunt doar vorbe in vant mai ales cand vine vorba de sanatate.Cei de la PSD ar trebui sa nu mai minta poporul cu realizari cincinale ca pe vremea lui Ceausescu,sa vina cu ceva fapte nu vorbe si promisiuni.Daca tot ati venit la putere faceti ceva util pentru poporul roman care a fost mintit timp de 27 ani !.

    • Da, care a fost mințit, vreo 25 de ani din cei 27, chiar de PSD prin diversele sale încarnări. Ceea ce nu-i împiedică pe români să-i voteze din nou și din nou, sperând în prostia lor, ca și matale, că poate de data asta va fi altfel. A face repetat aceeași greșeală crezând că de data asta rezultatul va fi diferit este semnul suprem de prostie.

Adaugă comentariu