Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – La prim-divizionara de handbal HC Adrian Petrea Reșița ar putea evolua din sezonul viitor un tânăr jucător de 19 ani, care a terminat junioratul la CSM București.

Este originar din Sânnicolau Mare, joacă pe postul de extremă dreapta, și a fost testat de antrenorul Adrian Petrea la turneele din Germania și de la Odorheiu Secuiesc. “Darius Dragon este un jucător cu potențial, l-am folosit și la turneul din Germania. Încă suntem în discuții cu CSM București, pentru transfer. Urmează definitivarea actelor pentru semnarea contractului. Sper ca până la sfârșitul săptămânii să mai apară încă un jucător”, a spus antrenorul Adrian Petrea.

Pentru echipa reșițeană va urma la finalul acestei săptămâni o dublă cu SCM Politehnica Timișoara, cu un meci acasă și unul în deplasare. Posibil, vineri, 12 august, la Reșița, iar sâmbătă, 13 august, la Timișoara, însă datele exacte vor fi stabilite până la mijlocul săptămânii. Cel mai important meci din perioada de pregătire va avea loc pe 20 august, la Timișoara, în compania fostei echipe a lui Adrian Petrea, MOL-Pick Szeged, formație participantă în următoarea ediție a Ligii Campionilor. Iar pe 31 august va începe sezonul 2016-2017 al Ligii Naționale (mai nou Liga Zimbrilor), cu HC Adrian Petrea pe teren propriu, la Sala Polivalentă din Reșița, în fața grupării harghitene HC Odorhei.