Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat vineri, 22 octombrie, cu scorul de 35-30, confruntarea cu CSU Politehnica Timișoara, din etapa a VI-a a Diviziei A, Seria C!

„Din păcate, nu am reușit să facem un meci foarte bun. Genul acesta de meciuri, sau genul de adversari care știm că sunt automat mai jos ca noi, nu ne motivează. E foarte important că am câștigat, am mai pus trei puncte, suntem pe locul doi. Mai avem săptămâna viitoare un meci la Târgu Jiu și se termină turul. Bineînțeles, mergem și acolo să câștigăm. Vizavi de meciul cu Poli, îmi felicit colegii pentru joc. Avem de muncă în continuare. În meciul acesta am folosit foarte mult jucătorii tineri. Acesta este obiectivul. Vom încerca să mai aducem jucători de la grupele de juniori, să joace și să capete încredere. Le mulțumesc spectatorilor care au fost în număr destul de mare și la acest joc. Vreau să le mulțumesc colaboratorilor care ne ajută, ajută copiii. Deocamdată nu le voi da numele, ei se știu, le mulţumesc cu această ocazie”, a declarat Marius Bahan, coordonatorul secţiei de handbal de la CSM Reşiţa.

Raul Heimbach, unul dintre cei mai buni handbaliști ai acestui joc, a spus: „După cum aţi văzut, a fost un meci mai uşor pentru noi. Am folosit tot lotul, toţi băieţii s-au descurcat perfect, zic eu. Trebuie să ne pregătim pentru meciurile pe care le mai avem de câştigat în acest sezon. Mă bucur că am avut o zi bună, sper să o ţin tot aşa. Sperăm să urcăm cât mai sus, acolo unde ne e locul”.

CSM Reșița: Boban Vuița, Ionuț Tănasă, Alexandru Blagoe, Denis Dumuță, Raul Heimbach (6 goluri), Deniss Kirsch (6), Snezan Radosavlevici (4), Antonio Gîrban (4), Marius Negru (3), Marius Bahan (3), Daniel Burac (3), Andrei Bondoc (2), Rareș Scurt (2), Dorian Turcuman (1), Lucian Ignat (1), Marian Mitran.

În ultima etapă din acest tur, Reșița va juca sâmbătă, 30 octombrie, în deplasare, cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu.

JCS-Ștefan Moraru