Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Handbaliștii de la CSM Școlar Reșița vor disputa joi, 8 noiembrie, de la ora 18:30, pe teren propriu, un joc cu CS Unirea Sânnicolau Mare, meci contând pentru etapa a VII-a a Diviziei A, Seria C. Jucătorii antrenați de Ilie Vaidasigan și Mihai Rohozneanu sunt foarte motivați înaintea meciului și își doresc să obțină a V-a victorie consecutivă din campionat.

În momentul de față, Reșița este pe locul doi în campionat, fiind la egalitate de puncte (12) cu CS Universitatea Craiova, dar cu un meci mai puțin disputat. Până la întreruperea campionatului pentru pauza competițională din iarnă, handbaliștii rosso-neri vor mai juca cu CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu (în deplasare), cu CSU Universitatea Craiova (în deplasare) și cu CSU Politehnica Timișoara (acasă).

„Va fi un meci greu și toată săptămâna ne-am antrenat pentru a câștiga acest meci. Știm că cei de la Sânnicolau Mare au o apărare foarte bună pe zona centrală și am lucrat câteva combinații tactice pentru a reuși să-i surprindem. Am văzut că adversarii noștri vor juca în următorul tur al Cupei României cu Universitatea Craiova și spun eu că va fi un meci foarte echilibrat. Referitor la echipa noastră, atmosfera a fost întotdeauna una foarte bună, băieții sunt motivați și sperăm să obținem toate cele trei puncte. Așteptăm toți iubitorii handbalului din Reșița să vină la sală și să ne susțină”, a spus, înainte de meci, jucătorul Raul Heimbach.

„Suntem pregătiți de acest meci, cred că vom face un meci bun și cred că vom obține victoria. Suntem toți apți de joc și la ora jocului vom fi în cea mai bună formă. Cum a spus și Raul, așteptăm publicul să vină în număr cât mai mare la sală”, a declarat și jucătorul Paul Simulescu.

Adaugă comentariu